Vi har över 10års

samlad erfarenhet!

Om oss

JMG VVS i Västerås AB startades våren 2014 av Johan Gyllegård. Under det första året arbetade Johan enskilt och nu har JMG VVS tre VVS-montörer.
På Hantverkargalan 2016 blev JMG VVS utsedd till Årets Små -/ Medelstora VVS-Företag.
Johan berättar själv – ”Vi tror vi får priset därför att vi håller vad vi lovar. Vi utför jobben lika noggrant som vi vill ha dem gjorda hemma hos oss själva. Tävlingen och prisutdelningen är viktig för att lyfta fram oss seriösa hantverkare”.

JMG VVS är ett heltäckande och komplett VVS-företag som utför servicearbeten, installationer och reparationer till privatpersoner och företag i Västmanland.
Vi arbetar alltid för att uppnå dina önskemål och förväntningar, då vi utför våra arbeten med hög kvalité och noggrannhet.
Vi levererar även allt inom VS-material som exempelvis, värmepumpar, värmeväxlare, radiatorer, golvvärme samt allt till ditt badrum och kök.

JMG VVS samarbetar med proffsiga, certifierande entreprenörer så att vi kan hjälpa dig med en helhetslösning. Allt från elektriker till snickare och plattsättare.
Vi har även en produktkatalog så du enkelt kan se största delen av vårt sortiment och våra produkter som vi arbetar med.

Vid förfrågningar eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök – kontakta oss så hjälper vi dig!

Erfarenhet

I över 10 år har vi samlat på oss kunskap och erfarenheter kring VVS och vi håller en hög etik, då vi arbetar efter lagar, regler och allmänna rekommendationer.
På JMG VVS arbetar endast auktoriserade rörmokare som även har certifikat för att utföra heta arbeten.
För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd med våra VVS-tjänster.

  • ”Vi har anlitat JMG VVS vid flera tillfällen, till olika arbeten hemma hos oss och vi varit väldigt nöjda efter varje utfört arbete. Vi har bl.a. fått hjälp med rör dragning, installation av radiatorer, stambyte samt servicearbete på vår bergvärmepump. Efter dessa gånger ser vi Johan på JMG som "vår" rörmokare och det är en självklarhet att kontakta honom nästa gång vi behöver hjälp med något inom VVS. Han är väldigt kunnig inom många områden, han är noggrann, pålitlig och framförallt trevlig! Vi har rekommenderat honom till flera av våra vänner som också behövt anlita rörmokare”

    Erika i VästeråsPrivatperson
  • "Vi är mycket nöjda med det arbete som JMG VVS gjort hos oss. Vi fick hjälp snabbt och jobbet utfördes utomordentligt så vi fick värme i huset. Bra service och trevligt bemötande ”

    Christer och Lili-Ann i EnköpingPrivatperson
  • "Vi kontaktade JMG VVS när vi skulle byta alla gamla avloppsstammar i vår källare. Efter en välräknad offert så utförde Johan på JMG VVS jobbet och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Dels höll han tidsperioden som utlovats och det blev snyggt och prydligt, väldigt noggrann rörmokare"

    Sofie i VästeråsPrivatperson