Så tycker våra kunder

  • ”Vi har anlitat JMG VVS vid flera tillfällen, till olika arbeten hemma hos oss och vi varit väldigt nöjda efter varje utfört arbete. Vi har bl.a. fått hjälp med rör dragning, installation av radiatorer, stambyte samt servicearbete på vår bergvärmepump. Efter dessa gånger ser vi Johan på JMG som "vår" rörmokare och det är en självklarhet att kontakta honom nästa gång vi behöver hjälp med något inom VVS. Han är väldigt kunnig inom många områden, han är noggrann, pålitlig och framförallt trevlig! Vi har rekommenderat honom till flera av våra vänner som också behövt anlita rörmokare”

    Erika i VästeråsPrivatperson
  • "Vi är mycket nöjda med det arbete som JMG VVS gjort hos oss. Vi fick hjälp snabbt och jobbet utfördes utomordentligt så vi fick värme i huset. Bra service och trevligt bemötande ”

    Christer och Lili-Ann i EnköpingPrivatperson
  • "Vi kontaktade JMG VVS när vi skulle byta alla gamla avloppsstammar i vår källare. Efter en välräknad offert så utförde Johan på JMG VVS jobbet och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Dels höll han tidsperioden som utlovats och det blev snyggt och prydligt, väldigt noggrann rörmokare"

    Sofie i VästeråsPrivatperson