Vi har över 10års

samlad erfarenhet!

Service

JMG VVS är ett heltäckande och komplett VVS-företag som utför servicearbeten till privatpersoner och företag i Västmanland. Vi arbetar alltid för att uppnå dina önskemål och förväntningar, då vi utför våra arbeten med hög kvalité och noggrannhet.

JMG VVS samarbetar med proffsiga och certifierande entreprenörer så att vi kan erbjuda dig en helhetslösning.

Installation

Vi levererar, installerar och kompletterar det mesta inom VVS. Allt från badrumsmöbler till produkter, exempelvis värmepumpar, värmeväxlare, radiatorer, golvvärme samt allt till ditt badrum och kök.

Vi har även en produktkatalog så du enkelt kan se största delen av vårt sortiment och våra produkter som vi arbetar med. JMG VVS har endast auktoriserade montörer som utför installationer enligt gällande branschregler.

Reparation

JMG VVS utför det mesta inom service, reparationer och kompletteringar av nyinstallationer, nybyggnationer till befintliga anläggningar till både hem och företag i Västmanland.

Vid förfrågningar eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök – slå oss en signal så hjälper vi dig!

Några enkla tips

Spola ej ned föremål som inte är avsedda för avlopp, t.ex. tops, bindor, blöjor.

Undvik att hälla matfett, oljor, matrester i avloppet. Har du ändå haft matfett i avloppet, så använd hett vatten samt diskmedel.

Snålspolande toaletter är bra för miljön. Spola med jämna mellanrum lite extra.

Propplösare behöver inte alltid lösa ditt problem, det kan förvärra stoppet.

Var uppmärksam på toafräsch-produkter, dem kan släppa och då spolas ner, vilket är en vanlig orsak till toa-stopp.  

  • ”Vi har anlitat JMG VVS vid flera tillfällen, till olika arbeten hemma hos oss och vi varit väldigt nöjda efter varje utfört arbete. Vi har bl.a. fått hjälp med rör dragning, installation av radiatorer, stambyte samt servicearbete på vår bergvärmepump. Efter dessa gånger ser vi Johan på JMG som "vår" rörmokare och det är en självklarhet att kontakta honom nästa gång vi behöver hjälp med något inom VVS. Han är väldigt kunnig inom många områden, han är noggrann, pålitlig och framförallt trevlig! Vi har rekommenderat honom till flera av våra vänner som också behövt anlita rörmokare”

    Erika i VästeråsPrivatperson
  • "Vi är mycket nöjda med det arbete som JMG VVS gjort hos oss. Vi fick hjälp snabbt och jobbet utfördes utomordentligt så vi fick värme i huset. Bra service och trevligt bemötande ”

    Christer och Lili-Ann i EnköpingPrivatperson
  • "Vi kontaktade JMG VVS när vi skulle byta alla gamla avloppsstammar i vår källare. Efter en välräknad offert så utförde Johan på JMG VVS jobbet och vi blev väldigt nöjda med resultatet. Dels höll han tidsperioden som utlovats och det blev snyggt och prydligt, väldigt noggrann rörmokare"

    Sofie i VästeråsPrivatperson